Over Bamberg Automotive

Frank Bamberg zijn passie voor auto’s zal u tijdens het eerste contact direct duidelijk worden. Frank heeft van jongs af aan grote interesse gehad in alles wat werd aangedreven door een motor, of dat nu een pitbike, kart of personenauto was.  Na een aantal jaren in de kartsport actief te zijn geweest heeft Frank de International Business Studies aan het Noorderpoort College in Groningen en daarna  de IVA in Driebergen doorlopen. Na een jaar als verkoopadviseur bij een autobedrijf werkzaam  te zijn geweest heeft Frank met het opzetten van Bamberg Automotive een start gemaakt met de realisatie van zijn droom. Bamberg Automotive houdt zich vooral bezig met de  import van luxe kwaliteitsauto’s van Duitse merken zoals BMW, Audi, Mercedes, Mini, Volkswagen en Porsche.

Er wordt uitsluitend ingekocht bij originele merkdealers waardoor de kwaliteit en fabrieksgarantie zijn gewaarborgd. Omdat Bamberg Automotive werkt met lage overheadkosten kunnen zeer complete auto’s met weinig kilometers,  tegen concurrerende prijzen worden aangeboden. Zit de auto van uw wensen niet in ons aanbod dan bieden wij uw de mogelijkheid een auto voor u te zoeken in zowel binnen- als buitenland op basis van uw zoekopdracht. Dus voor nagenoeg alle modellen kan Bamberg Automotive u een zeer scherpe aanbieding doen. Wij verzorgen het gehele (import) traject voor u. Uw nieuwe auto staat met een levertijd van ca. 3 weken na het afsluiten van de koopovereenkomst met een nieuwe APK en op Nederlands kenteken voor u klaar. Reparatie, onderhoud en garantieafwikkeling vindt plaats bij de merkdealer van uw keuze.

In de rubriek 'aanbod' vindt u een aantal auto's welke wij op voorraad hebben. Merk, model, type, datum eerste toelating en een uitvoerige omschrijving van de aanwezige opties geven een goede indruk van de auto.
Overigens, bij een bezoek aan ons bedrijf, kunt u de auto bezichtigen en na overleg is een proefrit mogelijk.

Vraag gerust geheel vrijblijvend een gesprek aan. Dit kan van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Om een afspraak te maken kunt u het contactformulier invullen, een e-mail sturen naar info@bambergautomotive.nl of gewoon even bellen naar +31 (0)6 22161435.


Accessoires


Naast de in- en verkoop van auto’s bent u bij Bamberg Automotive ook aan het juiste adres voor diverse accessoires met betrekking tot uw auto. Denk hierbij aan het monteren van een trekhaak, een zomer- en/of winterbanden set, Stinger radardetectie, et cetera. Hierbij werken wij uitsluitend samen met gespecialiseerde bedrijven, zodat wij ten alle tijden de hoogst haalbare kwaliteit kunnen waarborgen.


Financiering


Een nieuwe auto kopen brengt vaak een grote investering met zich mee. Veel consumenten en bedrijven kiezen er daarom ook voor hun auto deels of volledig te financieren. Bij interesse brengen wij u daarom ook graag in contact met een financiering/leasemaatschappij, voor de financiering van de door uw gewenste auto.


Consignatie verkoop


Is het tijd voor iets nieuws? Ook dan is Bamberg Automotive u graag van dienst! Zo kunnen wij de verkoop van uw huidige auto verzorgen. Dit neemt u de zorgen uit handen, en bent u tevens verzekerd van de hoogst haalbare verkoopprijs. Voor meer informatie nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek.


Zoekopdracht


Heeft u uw droomauto niet kunnen vinden tussen ons aanbod? Neem gerust contact met ons op zodat wij op de hoogte zijn van uw wensen.

Bamberg Automotive